Antena 3 CNN Actualitate Social Denisa își abandona păpușa la 12 ani într-un colț al curții și intra într-o lume a pierzaniei. La 16 ani, devenea prima dată mamă. „M-am trezit a doua zi, nu mai știam nimic!”

Denisa își abandona păpușa la 12 ani într-un colț al curții și intra într-o lume a pierzaniei. La 16 ani, devenea prima dată mamă. „M-am trezit a doua zi, nu mai știam nimic!”

Denisa își abandona păpușa la 12 ani într-un colț al curții și intra într-o lume a pierzaniei. La 16 ani, devenea prima dată mamă. „M-am trezit a doua zi, nu mai știam nimic!”
Sursa foto: Foto: Libertatea
17 Iun 2019   •   11:51

La 12 ani, Denisa își abandona păpușa într-un colț a curții și intra într-o lume a pierzaniei. La 16 ani, devenea pentru prima dată mamă.

Este povestea dramatică a unei tinere, care a renunțat la copilărie și a intrat într-o lumea a drogurilor. În micul orășel din Oltenia, Denisa a învățat să supraviețuiască, pentru că mama ei era prea săracă să-i mai poată duce grija.

Mai întâi a furat bani și telefoane, mai apoi a intrat într-o bandă cu care spărgea case ori ataca oameni pe stradă. Fura obiecte și din vânzarea lor obținea 1.000 – 1.500 de lei pe zi. Toți banii îi dădea pe droguri, scrie Libertatea. Are HIV, hepatita C și acum urmează tratament și face terapie la Centrul de tratare a toxicodependenților din sectorul 5, aflat în subordinea Agenției Naționale Antidrog.

„Aveam mulți prieteni, vecini de-ai mei, colegi de școală, iar câțiva se drogau. Eu nu știam ce înseamnă asta, nu mă interesa, dar într-o zi unul dintre ei mi-a oferit o doză. Am zis să încerc și eu, să văd cum e. M-am trezit a doua zi, nu mai știam nimic, dar parcă mai voiam, începuse să îmi placă, aveam nevoie cumva. Era heroină”, spune Denisa, ajunsă astăzi la 26 de ani. 
 

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close