Antena 3 CNN Actualitate Social Detaliul șocant despre accidentul din Cluj, în care o tânără de 20 de ani și-a pierdut viața

Detaliul șocant despre accidentul din Cluj, în care o tânără de 20 de ani și-a pierdut viața

Detaliul șocant despre accidentul din Cluj, în care o tânără de 20 de ani și-a pierdut viața
Sursa foto: Foto: Monitorul de Cluj
21 Ian 2019   •   14:41

Un detaliu șocant a ieșit la iveală în urma cumplitului accident din județul Cluj, în care o tânără de 20 de ani, Gabriela, și-a pierdut viața. 

Se pare că mașina de lux pe care prietenul său o conducea era chiar a ei.

Gabriela era studentă la Universitatea Babeş-Bolyai. Încă din 2017, Gabi lucra ca make-up artist și era foarte apreciată în acest domeniu. Tânăra, studentă la FSEGA - Management, provine dintr-o familie foarte cunoscută în Suceava, iar după ce a terminat liceul s-a mutat la Cluj-Napoca.

Noaptea trecută, Gabi se afla într-un autoturism marca Mercedes, care îi aparţinea, dar care era condus de un tânăr în vârstă de 19 ani, din Floreşti.

Potrivit IPJ Cluj, la data de 21 ianuarie 2019, în jurul orei 03:00, un tânăr de 19 ani din Florești, în timp ce conducea autovehiculul marca Mercedes-Benz CLS 500 pe DN1 E60, pe raza comunei Florești, în afara localității, dinspre Huedin spre Cluj-Napoca, ar fi efectuat o manevră de depășire neregulamentară, peste marcajul longitudinal simplu continuu.

Acesta a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un stâlp al unui panou de informare situat pe spațiul verde, după care s-a oprit în șanțul de colectare a apelor pluviale, scrie Monitorul de Cluj.

×
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close