Antena 3 CNN Actualitate Social Elena era prostituată în Roma, iar la una dintre întâlniri a cunoscut un italian bogat. Au început o relație și femeia a dus o viața minunată. Într-o zi bărbatul i-a spus că se va însura cu altă româncă. E ireal ce a făcut când a auzit asta

Elena era prostituată în Roma, iar la una dintre întâlniri a cunoscut un italian bogat. Au început o relație și femeia a dus o viața minunată. Într-o zi bărbatul i-a spus că se va însura cu altă româncă. E ireal ce a făcut când a auzit asta

Elena era prostituată în Roma, iar la una dintre întâlniri a cunoscut un italian bogat. Au început o relație și femeia a dus o viața minunată. Într-o zi bărbatul i-a spus că se va însura cu altă româncă. E ireal ce a făcut când a auzit asta
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
25 Mai 2019   •   00:20

Elena din Hârșova era prostituată în Roma. La una dintre întâlnirile ei a cunoscut un italian bogat, pe nume Carlo și cei doi au început să aibă o relație. Bărbatul i-a pus la dispoziție un apartament și a întreținut-o timp îndelungat.

Într-o zi, Carlo a anunțat-o pe românca din Hârşova că relația dintre ei nu mai poate continua deoarece s-a însurat cu o persoană de naționalitate română, sens în care nu a mai dorit să fie deranjat de aceasta. Cum n-a suportat ideea că nu va mai fi întreţinută de italian, femeia a pus la cale un plan pentru a putea obţine, în continuare, bani de la acesta.

A făcut rost de un copil, i-a solicitat mamei nou născutului să accepte înfierea acestuia, cu promisiunea că va primi suma de 100 euro lunar de la italianul cu care inculpata avea o relație. Într-una din zile, i-a cerut mamei copilului certificatul de naștere al copilului și cartea de identitate pentru întocmirea actele necesare adopției, scrie replicaonline.ro.

Acte pe care le-a falsificat, pentru a-l induce pe italian în eroare şi pentru a-l face să creadă că-i copilului lui. Pentru a fi mai credibilă situaţia, i-a trimis documentele prin fax. La rubrica „mamă” era trecut numele inculpatei, eliberat fiind de către Primăria Municipiului Constanţa. Începând din luna aprilie 2013 până în luna iulie 2014, italianul a trimis în România , pe numele inculpatei, în mai multe rânduri prin serviciul de transfer Moneytrans, suma de 15.000 euro.

După ce un an de zile i-a trimis bani lunar, italianul s-a gândit că, este cel mai probabil, copilul nu este al lui, motivând faptul că n-a văzut-o pe inculpată gravidă cât timp l-a vizitat la Roma.

Contabilizând datele când inculpata a rămas însărcinată, acesta a apreciat că aceasta nu prezenta urmele unei sarcini. Aşa că, nu a mai trimis bani, aspect care a deranjat-o pe femeia din Hârşova care îl suna insistent. Soţia italianului, care era tot româncă, a aflat şi l-a convins pe bărbat să depună plângere la poliţie. Audiată în calitate de suspectă femeia nu şi-a recunoscut fapta.

×
Parteneri
Directorul ANM anunță prognoza meteo în România. În unele zone va ninge
x close