x close

Era dornic de senzații tari, așa că bărbatul din Cluj a invitat în casă două femei. Și-a dat frâu liber pasiunii. Câteva zile mai târziu, a primit un telefon

03 Dec 2019   •   00:08
Era dornic de senzații tari, așa că bărbatul din Cluj a invitat în casă două femei. Și-a dat frâu liber pasiunii. Câteva zile mai târziu, a primit un telefon Foto: Pixabay.com

Era dornic de senzații tari, așa că bărbatul din județul Cluj a invitat în casă două femei. Și-a dat frâu liber pasiunii, fără să se gândească la consecințe.

Câteva zile mai târziu, a primit un telefon. 

Cele două femei, de 20 și 23 de ani, ambele din comuna Petru Rareş, judeţul Bistriţa Năsăud, l-au înregistrat pe bărbat în ipostaze compromițătoare, după care l-au șantajat pe omul de 44 de ani, din municipiul Dej, cu publicarea imaginilor dacă nu le oferă o sumă de bani.

În urma flagrantului organizat, cele două femei au fost identificate, ulterior fiind dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore în cazul femeii de 20 de ani.

La expirarea perioadei de reţinere, femeia va fi prezentată în faţa magistraţilor în vederea dispunerii altei măsuri preventive, scrie bzc.ro.

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati