x close

Fata de 13 ani a cunoscut un bărbat pe net, de care s-a îndrăgostit. Nu a stat pe gânduri și atunci când acesta i-a cerut să o vadă, a spus imediat da. Au făcut dragoste de la prima întâlnire, dar apoi ceva de-a dreptul neașteptat s-a întâmplat

11 Sep 2019   •   00:07
Fata de 13 ani a cunoscut un bărbat pe net, de care s-a îndrăgostit. Nu a stat pe gânduri și atunci când acesta i-a cerut să o vadă, a spus imediat da. Au făcut dragoste de la prima întâlnire, dar apoi ceva de-a dreptul neașteptat s-a întâmplat Foto: Pixabay.com

Fata de 13 ani din județul Dâmbovița a cunoscut un bărbat pe net, de care s-a îndrăgostit. Așa că nu a stat pe gânduri și atunci când acesta i-a cerut o întâlnire, a spus imediat da.

Au făcut dragoste de la prima întâlnire. După câteva zile, bărbatul i-a cerut fetei parola de la Facebook ca să vadă dacă nu îl înșală. Fără să stea pe gânduri, adolescenta i-a dat-o.

Bărbatul a intrat și i-a verificat mesajele. Așa a găsit un flilmuleț incendiar pe care fata i-l trimisese fostului iubit. A început imediat să o amenințe, așa că i-a cerut o nouă întâlnire. A venit cu un prieten să o ia cu mașina. 

La marginea localităţii Văcăreşti, pe un câmp, cei doi au coborât spătarul banchetei din spate şi l-au amenajat ca pe un pat (...) Fata s-a urcat pe canapeaua rabatată de cei doi inculpaţi şi a întreţinut relaţii sexuale normale cu iubitul, în timp ce prietenul a stat pe scaunul șoferului, dar se uita în oglinda retrovizoare, dar s-a şi întors de două ori să vadă ce se întâmplă în spatele său, dând drumul la muzică de pe telefonul lui mobil, pentru a crea atmosferă. Aşa cum rezultă din declaraţia persoanei vătămate, dar şi din recunoaşterea inculpatului”, scrie Adevărul. 

Doar că totul a luat o turnură neașteptată. Deși a șters filmulețul în fața ei, bărbatul mai deținea o copie pe care a trimis-o colegilor fetei. Așa a aflat și tatăl fetei și a depus plângere la poliție. 

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati