Fetița de nouă ani din județul Cluj a fost abordată pe o rețea de socializare de un bărbat, care i-a cerut să-i trimită poze cu ea în ipostaze indecente. Adevărul a ieșit la iveală, după ce mama copilei și-a dat seama că se întâmplă ceva ciudat cu ea

24 Aug 2019   •   14:18
Fetița de nouă ani din județul Cluj a fost abordată pe o rețea de socializare de un bărbat, care i-a cerut să-i trimită poze cu ea în ipostaze indecente. Adevărul a ieșit la iveală, după ce mama copilei și-a dat seama că se întâmplă ceva ciudat cu ea Foto: Pixabay.com

Fetița de nouă ani din Baciu, județul Cluj, a fost abordată pe o rețea de socializare de un bărbat, care i-a cerut și a convins-o să-i trimită poze cu ea în ipostaze indecente.

Adevărul a ieșit la iveală, după ce mama copilei și-a dat seama că se întâmplă ceva ciudat cu ea și a apelat la poliție. 

„La data de 22 august 2019, în urma colaborării cu poliţiştii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Neamţ, a fost efectuată o percheziţie la domiciliul bărbatului, în vârstă de 36 de ani, din comuna Vadu Moldovei (Suceava). În urma percheziţiei, au fost ridicate sisteme informatice, stick-uri de memorie, telefoane mobile, înscrisuri, pentru continuarea cercetărilor. Din cercetări a reieşit că, în cursul lunii august 2019, cel în cauză ar fi abordat pe o reţea de socializare o minoră de 9 ani, din Baciu, judeţul Cluj, pe care, în urma conversaţiilor avute, ar fi determinat-o să-i trimită fotografii în ipostaze indecente", au informat reprezentanţii Poliţiei Cluj. 

În baza probatoriului administrat, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore. Acesta a fost prezentat magistraţilor, care au dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile. Cercetările continuă în vederea stabiliri întregii activităţi infracţionale, scrie adevarul.

Parteneri
x close