Antena 3 CNN Actualitate Social Gabriela Firea a ajuns de urgență la spital. Edilului Capitalei i s-a făcut rău la birou

Gabriela Firea a ajuns de urgență la spital. Edilului Capitalei i s-a făcut rău la birou

Gabriela Firea a ajuns joi după-amiază, de urgență la spital. O ambulanță a fost chemată la biroul primarului Capitalei. Medicii i-au acordat îngrijiri medicale chiar în Primărie.

Gabriela Firea a ajuns de urgență la spital. Edilului Capitalei i s-a făcut rău la birou
Sursa foto: Hepta
de Maria Sabu    |    02 Iul 2020   •   18:26

Gabriela Firea a ajuns la Spitalul Cantacuzino, unde i s-a administrat și o perfuzie. Edilul Bucureștiului a fost externat la scurt timp.

”După o zi cu întâlniri de lucru numeroase și activități în aer liber într-o zi caniculară , primarul general a acuzat o slăbiciune accentuată. Ca urmare, a mers la spital unde i-au fost administrate proceduri medicale în regim ambulatoriu”, se arată într-un comunicat remis Antena3. 

În urmă cu două săptămâni, Gabriela Firea declara, pentru Libertatea: „M-am operat de trei ori în șase luni, am fost în prag de moarte și n-am vărsat o lacrimă”.

Primarul general, Gabriela Firea, a fost supusă, în 22 martie 2019, unei intervenţii chirurgicale pentru remedierea unei afecţiuni a aparatului gastro-intestinal. Intervenţia a avut loc chiar la Spitalul “Doctor Ioan Cantacuzino”, acolo unde Gabriela Firea a mers joi.

×
Subiecte în articol: Gabriela Firea
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close