Antena 3 CNN Actualitate Social Gest final făcut de preşedintele de la Valea Dacilor chiar de Ziua Națională. Rareș s-ar fi spânzurat cu un tricolor

Gest final făcut de preşedintele de la Valea Dacilor chiar de Ziua Națională. Rareș s-ar fi spânzurat cu un tricolor

Gest final făcut de preşedintele de la Valea Dacilor chiar de Ziua Națională. Rareș s-ar fi spânzurat cu un tricolor
02 Dec 2019   •   01:17

Gest cutremurător al unui tânăr cunoscut pentru acţiunile de promovare a evenimentelor dedicate istoriei României.

Rareş Demian (33 de ani), preşedintele organizaţiei „Valea dacilor” a fost găsit mort, duminică dimineaţă. Potrivit informaţiilor provenite de la apropiaţii săi, tânărul din Orăştioara de Sus, satul de la poalele Sarmizegetusei Regia, s-ar fi spânzurat cu un tricolor.

Nu se cunosc motivele pentru care tânărul şi-a luat viaţa. „Au loc cercetări cu privire la circumstanţele în care a survenit decesul bărbatului de 33 de ani. Din primele verificări, trupul acestuia nu prezenta urme de violenţă, neexistând suspiciuni de comiterea vreunei fapte penale”, a informat comisarul Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Hunedoara, potrivit Adevărul.

Rareș Demian era președintele Asociației Culturale Valea Dacilor care organiza de trei ani, la Costești, Festivalul Frăția Lupilor. Avea doar 33 de ani.

Mesajele de condoleanțe au început să curgă

Imediat, pe pagina acestuia au început să curgă mesajele. 

Veil ramane intodeauna Regelele Renasterii Dace!
Te vom onora mereu!
Drum lin catre Zamolxe!
Iti multumim pentru tot!?

Drum lin printre stele, prietenul meu drag, mândru Lup Geto-Dac,Rares Demian!
Sufletul tău a fost și este cu noi. Ai fost chemat ca mesager, alături de Zalmoxe, chiar de Anul Nou al Marelui Lup Alb, Divinul, ca cei Aleși. Mulțumesc pentru privilegiul de a te fi cunoscut, în 2018, la Câmpulung Muscel, când, în pauză de luptă, împleteai cămăși de zale... Tare regret ca nu am apucat sa ne revedem, sa mă duci la faimoasa Nana Ana Demian, bunica ta poetă, care se apropie de suta de ani, să-mi coasă o comoară de IE ca a ta, din OrăștIE și să te văd jucând cu Călușarii din Orăștioara, păstrând tradiția sfântă, milenară a strămoșilor tăi.
Asociația Culturală Valea Dacilor a rămas săracă fără tine, plecat atât de prematur! Sa continui a veghea asupra noastră, Moțule-înger luptător și Dacule nemuritor!
Îți dedic această poezie de suflet, pe care am scris-o chiar la Orăștioara, în august 2016, parte din volumul SPIRIT SACRU.

 

×
Subiecte în articol: sinucidere
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close