Antena 3 CNN Actualitate Social Gică era singur pe lume și a murit la 65 de ani, după o cumplită suferință. Când nimeni nu se mai aștepta la ceva bun, s-a întâmplat o minune: „Dumnezeu nu abandoneazã pe nimeni!”

Gică era singur pe lume și a murit la 65 de ani, după o cumplită suferință. Când nimeni nu se mai aștepta la ceva bun, s-a întâmplat o minune: „Dumnezeu nu abandoneazã pe nimeni!”

A trăit într-o sărăcie cumplită și a fost singur pe lume, iar atunci când sfârșitul l-a prins într-un spital de pneumoftiziologie, toți se gândeau că Gică se va retrage din viață așa cum a trăit: discret și anonim.

Gică era singur pe lume și a murit la 65 de ani, după o cumplită suferință. Când nimeni nu se mai aștepta la ceva bun, s-a întâmplat o minune: „Dumnezeu nu abandoneazã pe nimeni!”
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
22 Ian 2020   •   00:04

Dar iată că oamenii din cartierul Munteni, din Bârlad, au decis că omul merită un sfârșit demn și că în fața lui Dumnezeu toți suntem egali.

Au strâns mână de la mână și au reușit să-l conducă creștinește pe Gică pe ultimul drum. 

Vecina bărbatului a mers întins la preotul paroh Marius Constantin Nistor si s-a sfãtuit ce sã facã. Împreunã au decis ca sã anunte cazul în bisericã, dupã slujbã, duminicã, 19 ianuarie. Oameni cu suflet mare au donat bani pentru ca omul sã poatã fi înmormântat crestineste.

Unii au donat hainele cu care a fost înmormântat, altii, cum a fost preotul Sandu Ciobanu, de la Parohia Sf. Spiridon 3, au ajutat cu sicriul, cu transportul la cimitir si a cumpãrat o groapã de veci. „Am vrut sã o iau pe numele meu, ca sã îl înmormântez acolo pe veci. Sã nu fie scos dupã 7 ani si oasele aruncate pe la vreun osuar comun. Acolo mai merge sã înmormântãm si alti oameni necãjiti, pe care nu are cine sã-i înmormânteze. Cã acesti oameni singuri, care în suferinta lor nu-l au decât pe Dumnezeu alãturi, trebuie sã plece la El linistiti, cã El nu abandoneazã pe nimeni”, a spus preotul Sandu Ciobanu, potrivit vremeanoua.ro.

×
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close