Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Ion Cristoiu: „A fost o operațiune de distrugere a trusturilor”

Ion Cristoiu: „A fost o operațiune de distrugere a trusturilor”

Ion Cristoiu: „A fost o operațiune de distrugere a trusturilor”
22 Mar 2018   •   22:35

Ion Cristoiu a comentat în emisiunea „Sinteza Zilei” despre operațiunea  de distrugere a trusturilor.

„S-a trecut ușor peste discuția mea, CIA are o antenă foarte puternică, nimeni nu s-a întrebat de ce au fost decorați Coldea și Maior de CIA. Operațiunea de luptă împotriva corupției în care a intrat și presa s-a făcut de către ai noștri, cu un spijin serios, pe ideea de stat-tampon, cap de pod în legătură cu rușii. Iar trusturile de presă erau considerate foarte periculoase. (...) Din 2005 până acum, un studiu, de unde s-a pornit de la premisa că corupția este principalul pericol. De unde? S-a folosit termenul de percepție? Este o prostie. S-a confundat operațiune de corupție cu anul 90-92, când în tot estul afost o destrămare. Doi șefi de la CIA ce știu ei despre România? Li s-a spus de aici că marea problemă este corupția. Dar jurnaliștii cine sunt ei? De aici s-a folosit o tehnică și în perioada Imperiului Otoman și la ruși. (...)Cine a stabilit. A fost o operațiune de distrugere a trusturilor. Presă fără trust nu există”, a declarat Ion Cristoiu.

Totodată, jurnalistul a spus și că este convins că s-a sperat că patronii vor ceda în cele din urmă. „Nu s-a mizat pe faptul că toate aceste procese vor duce la cedarea patronilor. Eu mă mir că ați rezistat”.

În ceea ce o privește pe Kovesi, Ion Cristoiu susține că aceasta este ranchinuoasă: „La Elena Udrea de ce a cerut cinci arestări? E ranchiunoasă, nu o interesează”.

 

 

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close