Antena 3 CNN Actualitate Social La 17 ani, Robert muncea pentru a-și ajuta familia numeroasă. După ore, adolescentul se ducea la un service auto pentru a munci. Într-o zi, la locul de muncă a avut o explozie...

La 17 ani, Robert muncea pentru a-și ajuta familia numeroasă. După ore, adolescentul se ducea la un service auto pentru a munci. Într-o zi, la locul de muncă a avut o explozie...

La 17 ani, Robert muncea pentru a-și ajuta familia numeroasă. În fiecare zi, după ore, se ducea să muncească într-un service auto. Doar că la locul de muncă a izbucnit un incendiu, urmat de o explozie, iar adolescentul a fost prins la mijloc.

La 17 ani, Robert muncea pentru a-și ajuta familia numeroasă. După ore, adolescentul se ducea la un service auto pentru a munci. Într-o zi, la locul de muncă a avut o explozie...
Sursa foto: Foto: Facebook
24 Ian 2020   •   00:08

Robert provine dintr-o familie numeroasă, din satul Armãseni, comuna Bunești – Averești, județul Vaslui. Este elev în clasa a X-a la liceul tehnologic din Huși. 

Pentru că ai lui nu au bani, copilul a decis să se angajeze, atât pentru a se putea întreține singur, dar și să-și ajute mama să-i crească pe cei șase frați. 

Într-o zi, în timp ce era la muncă, a avut loc o expozie. Iar Robert a fost prins de suflul exploziei.

A fost dus de urgentã la Spitalul din Husi, apoi transportat la Iasi, la Spitalul “Sfânta Maria”. Câteva fotografii, cu Robert pe patul de Spital au sfâsitat sufletele celor care stiau ce copil bun este acest bãiat si cât îsi dorea sã munceascã, pentru a-si putea ajuta familia. Strigãtul disperat al colegilor, care au lansat pe internet apeluri de ajutorare a lui Robert, au amplificat emotia acestui caz, deosebit de trist.

Familia lui nu are posibilitãti materiale si un sprijin, cât de mic, din partea celor cu inimã bunã, va putea face diferenta în aceste momente foarte dificile pentru Robert Rezmeritã. Mama acestuia, Lenuta Rezmeritã, a lãsat un cont bancar, pentru ca cei care vor sã ajute, sã poatã contribui cu cât vor crede de cuviintã, scrie vremeanoua.ro. Contul bancar este: RO25BRDE380SV40258733800.

×
Parteneri
Programul Rabla 2024 începe astăzi!
x close