Laurențiu a aflat detalii incredibile despre o adolescentă din clasa a VIII-a și a decis să le folosească pentru a o șantaja. Ce a urmat e tulburător

12 Noi 2019   •   00:05
Laurențiu a aflat detalii incredibile despre o adolescentă din clasa a VIII-a și a decis să le folosească pentru a o șantaja. Ce a urmat e tulburător foto- Pexels

Laurențiu a aflat detalii incredibile despre o adolescentă din clasa a VIII-a și a decis să le folosească pentru a o șantaja. Ce a urmat este de-a dreptul șocant.  

Bărbatul din Pitești, în vârstă de 28 de ani, e cercetat acum în stare de arest după ce a racolat, şantajat şi obligat să se prostitueze, timp de trei luni, o elevă de 14 ani.

Totul a început în vara acestui an când Laurenţiu D. şi-a dat seama că fata e vulnerabilă.  Aflase dintr-un cerc de cunoştinţe că adolescenta, elevă în clasa a VIII-a la o şcoală din Piteşti, e mai rebelă decât colegele sale, că fumează şi că nu ar mai fi virgină.

Bărbatul de 28 de ani a folosit aceste informaţii, a abordat-o pe fată şi a recurs la şantaj pentru a o determina să se prostitueze, ameninţând-o că le va spune părinţilor că a avut deja relaţii sexuale. Sub presiune, de teamă şi ruşine, copila a acceptat să se  întâlnească cu un prim client adus de bărbat. A crezut că povestea se va încheia aici, însă individul a continuat să o şantajeze. Timp de trei luni, fata a fost exploatată înt-un apartament pe care individul îl închiriase special pentru "clienţi", scrie Adevarul.

 

Parteneri
x close