Antena 3 CNN Actualitate Ludovic Orban, declarație incredibilă. Ce cuvânt a folosit când s-a referit la autoritățile locale

Ludovic Orban, declarație incredibilă. Ce cuvânt a folosit când s-a referit la autoritățile locale

Declaraţie incredibila a premierului Ludovic Orban la Forumul Capitalului Românesc. Acesta a folosit un cuvânt vulgar, în momentul în care s-a referit la autorităţile locale în contextul colectării selective a gunoiul, subliniind că acestea ”nu au cojones”.

Ludovic Orban, declarație incredibilă. Ce cuvânt a folosit când s-a referit la autoritățile locale
Sursa foto: sursă foto: Gov.ro
16 Dec 2019   •   11:58

„Multe autorități iau decizia să facă colectare selectivă, impun amenzi pentru cetățenii care nu participă la colectare selectivă, în timp ce alte autorități, mai ales că  sunt alegeri anul acesta, nu au ”cojones”. Pe de-o parte pentru autoritățile locale, pe cealaltă parte pentru cetățenii care nu participă la selectarea olectivă , a declarat Ludovic Orban

Declarația lui Ludovic Orban a venit în contextul în care mai mulți reprezentați din industria deseșurilor și a reciclării au reclamat că în România există de peste 5 ani de zile stații de sortare în care au fost investite milioane de euro și care nu funcționează. 

Premierului i s-a reproșat că ar trebui să facă ceva pentru ca gunoiul să fie sortat selectiv. Ludovic Orban consideră că problema, de fapt, vine de la autoritățile locale care nu se ocupă de colectarea selectivă a gunoiul, subliniind că acestea nu au curajul să ia decizii.

×
Parteneri
51% dintre românii care voiau să lucreze în armată au fost respinş
x close