Antena 3 CNN Actualitate Social Mădălina şi Adrian se iubeau enorm, dar povestea lor de dragoste avea să se sfârșească înfiorător. Când oamenii s-au apropiat de mașina în care se aflau cei doi au înțeles cumplitul adevăr

Mădălina şi Adrian se iubeau enorm, dar povestea lor de dragoste avea să se sfârșească înfiorător. Când oamenii s-au apropiat de mașina în care se aflau cei doi au înțeles cumplitul adevăr

Mădălina şi Adrian se iubeau enorm, dar povestea lor de dragoste avea să se sfârșească înfiorător. Când oamenii s-au apropiat de mașina în care se aflau cei doi au înțeles cumplitul adevăr
Sursa foto: Foto: Desteptarea
09 Dec 2019   •   18:33

Tragedie fără margini în comuna băcăuană Secuieni. Oamenii s-au dus imediat cu gândul la o altă poveste încheiată tragic, cea dintre Romeo și Julieta, doar că aceasta era în varianta moldovenească! 

Mădălina şi Adrian se iubeau enorm, dar povestea lor de dragoste avea să se sfârșească înfiorător. Când oamenii s-au apropiat de mașina în care se aflau cei doi au înțeles cumplitul adevăr. 

Adolescenta de 16 ani și tânărul de 19 ani au fost găsiți morți în mașină. Din primele informaţii, cei doi ar fi adormit în maşina pornită, noaptea trecută, şi au murit intoxicaţi cu gaze.

Adrian abia venise duminică din Italia.

La prima oră, primarul Cosmin David a fost anunțat de un localnic că într-o mașină parcată pe str. Mihai Eminescu sunt două persoane decedate. „Erau farurile aprinse. S-a apropriat, a bătut în geam și, văzând că cei doi tineri nu reacționează, și-a dat seama că ceva rău s-a întâmplat. A venit și mi-a spus mie, iar eu am anunțat Poliția”, povestește Cosmin David, primarul comunei, potrivit Desteptarea.

„Amândoi provin din familii de oameni gospodari, serioși și aveau viitorul în față. E o mare tragedie! Suntem alături de familiile lor și încercăm să le sprijinim moral și material”, a declarat primarul comunei Secuieni.

 

×
Parteneri
Mobilizare impresionantă pentru Aryan, copilul rătăcit
x close