x close

Maria este profesoară în Constanța. Într-o zi, femeia nu și-a mai găsit mașina unde o parcase. Intrase parcă în pământ. Ce a urmat este revoltător. „Trebuia să sunați la 112, doamnă! Noi nu răspundem la telefon”

13 Dec 2019   •   16:09
Maria este profesoară în Constanța. Într-o zi, femeia nu și-a mai găsit mașina unde o parcase. Intrase parcă în pământ. Ce a urmat este revoltător. „Trebuia să sunați la 112, doamnă! Noi nu răspundem la telefon” Foto: Primăria Constanța

O profesoară din Constanța a crezut, într-o zi geroasă de decembrie, că trăiește cel mai urât coșmar al ei, când mașina pe care o lăsase parcată în zona Inspectoratului Școlar dispăruse fără urmă.

Maria a petrecut minute bune plimbându-se în zona în care a lăsat mașina, fără să dea de urma ei. Fără să fie sigură de ce s-a întâmplat, s-a gândit că ar putea fi opera Poliţiei Locale, care să-i fi ridicat maşina.

A sunat imediat la Poliţia Locală însă suna tot timpul ocupat, aşa că profesoara a luat un taxi ca să meargă la marginea oraşului, pe strada Caraiman, acolo unde este parcul de maşini ridicate. Femeia a fost poftită aşadar într-o gheretă cu băncuţe de lemn, neîncălzită, ca să aştepte acolo până aveau să vină poliţiştii. 

După ce a așteptat mai bine de o oră, femeia a sunat la Primăria Constanța. Într-un târziu, au venit și polițiștii, care au avut și o scuză halucinantă pentru care nu răspund la telefon. 

„Mi-au spus că trebuia să sun la 112 ca să aflu de maşină, iar eu le-am replicat că înţeleg să folosesc altfel acel serviciu, nu să mi se râdă în nas că mi-a fost ridicată, nu furată, maşina. Noi nu răspundem la telefon pentru că sună oameni cu tot felul de reclamaţii aiurea, s-au scuzat poliţiştii locali“, spune Maria, profesoara amendată pentru Adevărul
 

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati