x close

Mesaje de 1 Martie. Cele mai frumoase urări, mesaje și felicitări pentru persoanele dragi

29 Feb 2020   •   15:00
Mesaje de 1 Martie. Cele mai frumoase urări, mesaje și felicitări pentru persoanele dragi Foto: Pixabay.com

Mesaje de 1 Martie. Prima zi a primaverii este aproape. Trimite-le persoanelor dragi din viata ta mesaje cu prilejul Martisorului. Inspira-te de aici si transmite-le cele mai bune ganduri si cele mai calde urari cu ocazia venirii primaverii!

Mesaje de 1 MartieCu drag de martisor, primeste primavara in sufletul tau, si fie ca acest anotimp sa iti aduca implinire si noroc, fericire si iubire si nu in ultimul rand caldura sufletesca de la cei dragi. Iti doresc o primavara frumoasa!

Mesaje de 1 MartieViata, lumina, caldura… parfumul de fericire este esenta primaverii, iar martisorul simbolul ei. Iti doresc ca razele soarelui somnoros sa-ti deschida petalele sufletului asemeni ghiocelului odata cu sosirea primaverii!

Mesaje de 1 MartieAni frumosi sa-ti vina-n cale! Sanatate si… parale!

Mesaje de 1 MartieSufletul sa-ti vibreze in acordurile bucuriei si dragostei de viata! O primavara fericita si implinita!

Mesaje de 1 MartieDe sub zapada a rasarit un ghiocel si mi-a soptit ceva la ureche: A sosit primavara! La multi ani de 1 martie!

Mesaje de 1 MartieUn martisor plin de speranta cu o primavara verde si cu mult soare!

Mesaje de 1 MartieCu acest Martisor va trimit un buchet de flori, un zambet si un sarut. Minunea acestei primaveri sa lumineze inimile tuturor si sa va aduca renasterea sperantei, a bucuriei si a caldurii in suflet.

Mesaje de 1 MartieLasati primavara sa va patrunda in suflet, sa va incalzeasca si sa va umple de bucurie si iubire! Va doresc o primavara de impliniri!

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.
 

Citeşte mai multe despre:

Mesaje de 1 Martie
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati