Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Mesajul unei fetițe de nouă ani, către președintele Iohannis: Fie-vă milă de mine, grațiați-o pe mama!

Mesajul unei fetițe de nouă ani, către președintele Iohannis: Fie-vă milă de mine, grațiați-o pe mama!

Mesajul unei fetițe de nouă ani, către președintele Iohannis: Fie-vă milă de mine, grațiați-o pe mama!
de M.Z.    |    07 Iul 2016   •   22:36

Ana Maria, fetița de 9 ani a cărei mamă se află în arest - după ce a furat mâncare pentru a-și hrăni copilul - a spus joi, la Antena 3, că și-ar dori foarte mult ca președintele Klaus Iohannis să-i grațieze părintele.

”Dacă un om mare, cum ar fi domnul președinte Iohannis, i-ar da o grațiere (mamei - n.r.), aș vrea să o văd de ziua mea acasă. Să aibă milă de mine, de un copil fără ajutor și să-i dea grațiere, să o văd în afara pușcăriei”, i-a transmis fetița, joi, președintelui Klaus Iohannis.

Copila a fost invitată joi, la emisiunea Sinteza Zilei, de la Antena 3, și întrebată de Mihai Gâdea ce le-ar transmite celor care pot schimba legi, Ana Maria a răspuns: ”Să aibă milă de mine și să mi-o aducă pe mama acasă cât mai repede”.

Femeia a fost arestată, după ce a încercat să fure mâncare dintr-un magazin pentru fiica sa, pentru că nu aveau bani să-i cumpere.

”De un an și o lună nu am mai văzut-o pe mama”, a spus fetița. Totodată, ea a ținut să le dea un sfat și celor de vârsta ei: ”Copiii care o au pe mama lor lângă ei să o prețuiască în fiecare clipă”.

”Ea a vrut doar să mă hrănească și a vrut binele, dar a făcut un rău (a furat - n.r.), pentru că nu avea cu ce să mă hrănească”, a explicat copila.

Fetița a terminat clasa a III-a cu calificativul ”foarte bine” și a spus că își dorește să se facă medic veterinar, pentru că iubește foarte mult animalele.

Cererea de grațiere pe care i-a scris-o Ana Maria președintelui Klaus Iohannis

Citiți și Cazul fetiţei care vrea să-şi scoată mama din închisoare a stârnit revoltă printre internauţi: „Doar dacă vom alege să iubim, în loc să urâm, vom reuși să ne salvăm”

 

×
Parteneri
Creștere progresivă a contribuţiei la pensii. Milioane de români vizați
x close