Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN În gura presei Mircea Badea, despre decizia de eliberare a lui Dan Voiculescu: „Miracolul este că este foarte articulat, foarte coerent”

Mircea Badea, despre decizia de eliberare a lui Dan Voiculescu: „Miracolul este că este foarte articulat, foarte coerent”

Mircea Badea, despre decizia de eliberare a lui Dan Voiculescu: „Miracolul este că este foarte articulat, foarte coerent”
18 Iul 2017   •   23:53

Mircea Badea a vorbit, în pasa emisiunii „În gura presei”, cu „Sinteza Zilei”, despre decizia de eliberare a lui Dan Voiculescu.

„Din punctul de vedere al dreptății, nu s-a întâmplat nimic azi, omul pur și simplu a făcut fracția de pușcărie și a ieșit. De fapt, trebuia să iasă acum câteva luni, dar acest sistem din România, pe care unii se încăpățânează să îl numească justiție a zis ”lasă să mai stea”, a spus Mircea Badea.

„Nu s-a întâmplat niciun miracol, nu a fost nicio răsturnare de situație teribilă. Miracolul este că este foarte articulat, foarte coerent, vivace pentru un om care nu a mâncat de cinci zile nimic. Am fost plăcut surprins să îl văd în acest fel. Mă așteptam ca după trei ani de pușcărie, plus zilele acestea de grevă a foamei impusă de condiția medicală să fie altfel. Nu a fost deloc mesajul unui om înfrânt, dimpotrivă și mi-a plăcut mult să îl găsesc altfel”, a mai spus Mircea Badea.

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close