Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN În gura presei Mircea Badea, despre firmele acoperite ale SRI: „De ce are acest serviciu secret nevoie de atâția bani? Are deja un buget uriaș”

Mircea Badea, despre firmele acoperite ale SRI: „De ce are acest serviciu secret nevoie de atâția bani? Are deja un buget uriaș”

Mircea Badea, despre firmele acoperite ale SRI: „De ce are acest serviciu secret nevoie de atâția bani? Are deja un buget uriaș”
12 Sep 2017   •   00:37

Mircea Badea a comentat în emisiunea „În gura presei”, dezvăluirile făcute de fostul ofițer SRI, Daniel Dragomir.

În ceea ce privește firmele sub acoperire, „Dragomir spune că toate activitățile unui serviciu secret, că e vorba de acoperiți în presă sau de firme acoperite. E legal. În România, prin lege, atât SRI, cât și SIE, pot să aibă firme acoperite. Adică tu nu știi că sunt ale SRI și ale SIE, ele în realitate sunt. Și nu știe nimeni decât cei care trebuie să știe. Întrebarea corectă este ce dracu face un serviciu secret cu firme sub acoperire. Nu are bani de la buget? Un titlu din România Liberă spune că „În șase ani, guvernările PSD au dublat bugetul SRI”. Întrebarea este: ăstora nu le mai ajung banii? Au un buget absolut uriaș. La rectificarea bugetară au mai primit un supliment”, a comentat Mircea Badea.

„Justificarea lui Dragomir pentru acoperiții din presă, pentru firmele acoperite din economie este nevoia de informații. Adică, dacă ai o firmă, ai o sursă valoroasă de informații. Coldea a pervertit asta, pentru îmbogățire. Întrebarea este: ce șanse are o firmă în economie, la licitație, în concurență cu firma SRI? Absolut niciuna. Lucru confirmat și de domnul Dragomir”, a mai spus realizatorul. 

Citiți și Fost ofițer SRI, dezvăluiri șocante din interiorul sistemului

×
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close