Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN În gura presei Mircea Badea, despre noul protest al copiilor anunţat pentru sâmbătă: „Este ilegal”

Mircea Badea, despre noul protest al copiilor anunţat pentru sâmbătă: „Este ilegal”

Mircea Badea, despre noul protest al copiilor anunţat pentru sâmbătă: „Este ilegal”
16 Feb 2017   •   00:20

Mircea Badea a comentat în emsiunea În gura preseidespre noul protest al copiilor anunţat sâmbătă, în Piaţa Victoriei.  „Un nou protest. Din nou e ilegal. În sensul că nu are autorizaţie. Tu eşti pentru statul de drept şi să nu respecţi nici măcar legea protestului”, s-a întrebat retoric jurnalistul.

Realizatorul a reamintit din nou Legea 272/2004, articolul 27, aliniat 4, care precizează ,,copiii nu pot fi folosiţi sau expuşi de către parinţi, reprezentanţi legali, alte persoane responsabile de creşterea şi îngrijirea lor, organisme private acreditate ca furnizori de servicii sociale, instituţii publice sau private, în scopul de a obţine avantaje personale/instituţionale sau de a influenţa deciziile autorităţilor publice".

,,Dacă sâmbătă se întâmplă un protest, eu o să fac sesizări la Autoritatea Naţională pentru Protecţia Copiilor că urmează o nouă încălcare a legii. Să cerceteze ei să vadă dacă se respectă legea”, a anunţat Mircea Badea.

 

×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close