Mircea Badea, despre tentativa DNA de intimidare a lui Mugur Ciuvică: „Nu e prima dată când i s-a întâmplat”

27 Mar 2018   •   23:58
Mircea Badea, despre tentativa DNA de intimidare a lui Mugur Ciuvică: „Nu e prima dată când i s-a întâmplat”

Mircea Badea a comentat în pasa dintre emisiunile „Sinteza Zilei” - „În Gura Presei”, despre descinderea DNA la sediul Grupului de Investigaţii Politice.

„Domnului Ciuvică nu i s-a întâmplat nimic nou, adică e obișnuit cu asta, nu e prima dată când i s-a întâmplat. Pentru că în România nu e niciun stat de drept, pentru că este moșia unor șmecheri, pentru că așa-ziși magistrați sunt de fapt niște plutoane de execuție, deloc deosebite de ce era în filmele lui Sergiu Nicolaescu. (...) Nu e niciun fel de diferență. Nici acesta nu e stat de drept, o colonie de mâna a 14-a, unde șmecherii plătesc plutoane de execuție și comandă plutoane de execuție și plătesc și comandă organizații de propagandă și exercită puterea asupra unui popor, în ADN-ul căruia este înscrisă mămăliga. Asta se întâmplă, nu e nimic nou. Doamna Kovesi își folosește instituția ca pe mașina de spălat. Se duce bagă rufele murdare, apasă pe buton și se uită cum se învârtește”, a declarat Mircea Badea.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close