Antena 3 CNN Actualitate Social Nicoleta s-a cuplat cu Marius la banchetul din clasa a XII-a, în Vaslui. S-au iubit mult, timp de 20 de ani și și-au deschis o grădiniță. Dar într-o zi, totul s-a schimbat. Bărbatul a venit la muncă, s-a închis cu soția sa în birou și a început calvarul

Nicoleta s-a cuplat cu Marius la banchetul din clasa a XII-a, în Vaslui. S-au iubit mult, timp de 20 de ani și și-au deschis o grădiniță. Dar într-o zi, totul s-a schimbat. Bărbatul a venit la muncă, s-a închis cu soția sa în birou și a început calvarul

Nicoleta s-a cuplat cu Marius la banchetul din clasa a XII-a, în Vaslui. S-au iubit mult, timp de 20 de ani și și-au deschis o grădiniță. Dar într-o zi, totul s-a schimbat. Bărbatul a venit la muncă, s-a închis cu soția sa în birou și a început calvarul
Sursa foto: Foto: Dor
10 Feb 2019   •   23:41

Nicoleta îl cunoscuse pe Marius la liceul din Vaslui pe care îl urmau amândoi. S-au cuplat la banchetul din clasa a XII-a și de atunci s-au iubit mult. S-au mutat în București și au început o nouă viață. 

Au trecut 20 de ani, doi copii și aveau propria lor afacere: o grădiniță. 

Dar într-o zi, într-o tragică zi de 26 ianuarie, Marius a venit la grădiniță, s-a închis în birou cu Nicoleta și a înjunghiat-o de mai multe ori. Trei ore mai târziu, femeia se stingea din viață, iar povestea lor de dragoste se transformase în „crima de la grădiniță”. 

„Grădinița era o a doua casă. Mai ales de când pe cea pe care o împărțea cu Marius, cu care avea o relație de 20 de ani și cu care era căsătorită de 10 ani, nu o mai simțea ca pe un acasă. Pe măsură ce munca de la grădiniță s-a intensificat, relația de cuplu s-a deteriorat, ca într-un dans pe care niciunul dintre parteneri nu mai știe să-l danseze. Chiar dacă la început Marius o ajutase – de la zugrăvit interiorul grădiniței până la meșterit portițe de lemn pentru copii –, în timp a ajuns să-i reproșeze că munca era mai importantă decât familia. Dar erau și cuvinte grele, spun prietenele Nicoletei. Că ar fi făcut-o grasă, că ar fi întrebat-o „cine ești tu să-mi ordoni mie?”.

Tensiunile din cuplu au făcut-o pe Nicoleta să-și dorească divorțul și un nou început, ceea ce Marius nu putea să accepte.

Pe 26 ianuarie 2018 au venit separat la grădiniță. Copiii au rămas jos la petrecere, Nicoleta în biroul de la etaj, iar Marius s-a întors acasă, pentru că avea liber de la producătorul de pâine, unde lucra ca inginer cercetător. La un moment dat, s-a întors la grădiniță, a luat cuțitul pe care-l pusese în portbagaj cu o seară înainte, l-a ascuns în geacă, a urcat în biroul ei și l-a încuiat. Când un prieten de familie a spart până la urmă ușa, Nicoleta era inconștientă, căzută pe masa de masaj pe care o ținea în birou, sângerând din mai multe răni. Marius era în picioare, cu cuțitul îndreptat spre propriul piept”, scrie revista Dor.

Povestea pe larg aici. 

×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close