Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Noi mărturii acuzatoare în cazul lui Eduard Kovesi. Ce spune jurnalistul care a făcut dezvăluirile

Noi mărturii acuzatoare în cazul lui Eduard Kovesi. Ce spune jurnalistul care a făcut dezvăluirile

Noi mărturii acuzatoare în cazul lui Eduard Kovesi. Ce spune jurnalistul care a făcut dezvăluirile
13 Iul 2017   •   22:47

Jurnalistul Laurențiu Ionescu a vorbit în emisiunea „Sinteza Zilei”, de la Antena 3, despre ancheta pe care a pornit-o referitoare la scandalul în care este implicat Bebe Kovesi. Fostul soț al șefei DNA a furnizat materiale de construcţii pentru autostrada surpată Sibiu-Orăştie.

Întrebat de unde a văzut toate lucrurile astea și cum a aflat de neregului, Laurențiu Ionescu a spus că „am avut prieteni care au lucrat pe acel șantier și am fost chiar să îi vizitez”.

„Unul dintre martori este antreprenor și avea camioane și a cărat inclusiv pentru Kovesi, celălalt este inginer cu care domnul Kovesi a lucrat, acea firmă tampon, care nu avea niciun angajat”, a mai precizat jurnalistul.

„Mărturiile au fost date în fața procurorului acum un an și jumătate. Eu i-am contactat să îi întreb despre ce se mai întâmplă în dosar și au spus că nu mai știu”, a dezvăluit  Laurențiu Ionescu.

 

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei jurnalist dezvaluiri marturii
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close