x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Fii alături de noi!

O elevă din Maramureş a rămas fără un dinte după ce a muşcat din cornul primit la şcoală. Ce spune directorul colegiului

de 14 Noi 2017   •   19:15
O elevă din Maramureş a rămas fără un dinte după ce a muşcat din cornul primit la şcoală. Ce spune directorul colegiului 16
foto: Intact Images

Consiliul Judeţean Maramureş şi ISJ au declanşat marţi un control al programului "Laptele şi cornul", după ce au fost găsite cornuri expirate. Unei eleve de la o şcoală din Cavnic i-a căzut un dinte, după ce a muşcat dintr-un corn tare.

Directorul Colegiului Economic ”Pintea Viteazu” din Cavnic, Marin Borcut, a declarat, marţi, corespondentului Mediafax, că din spusele şoferului care a distribuit cornurile a reieşit că produsele ar fi fost făcute sâmbătă, cu trei zile înainte.

„Am avut probleme cu cornul primit în cadrul programului Laptele şi cornul, chiar în prima zi a începerii acestui program. Unei eleve din clasa pregătitoare de la unitatea noastră i-a căzut un dinte când a muşcat dintr-un corn primit, care era tare. Cornul a fost de vină, era atât de tare că dacă dădeai cu el de masă suna ca şi lemnul”, a spus directorul Colegiului Economic ”Pintea Viteazu” din Cavnic, Marin Borcut.

Purtătorul de cuvânt al CJ Maramureş, Amalia Babici, a declarat, la rândul său, că s-a luat legătura cu firma distribuitoare a cornurilor, care a promis că va remedia situaţia în termen de 24 de ore.

Sursă: Mediafax
sati