Antena 3 CNN Actualitate Social O femeie povesteşte cum a promovat Bacalaureatul la 59 de ani: „Vreau să fac voluntariat, în Kosovo, în Africa, să ajut lumea”

O femeie povesteşte cum a promovat Bacalaureatul la 59 de ani: „Vreau să fac voluntariat, în Kosovo, în Africa, să ajut lumea”

O femeie povesteşte cum a promovat Bacalaureatul la 59 de ani: „Vreau să fac voluntariat, în Kosovo, în Africa, să ajut lumea”
04 Iul 2018   •   13:20

O femeie de 59 de ani din Dâmboviţa, cea mai în vârstă candidată la Bacalaureat în judeţ din această sesiune, a obţinut media 7,35. Absolventă a unui liceu din Târgovişte, femeia spune că nu a avut timp să înveţe prea mult, dar acum vrea să facă ”ceva medical”.

 „Mă simt bine. Îmi pare rău că nu am luat note mai mari. Nu am avut timp să învăţ. Nu am învăţat. Am fost cu mama la spital, am fost şi eu bolnavă, am fost şi cu soţul la miere, iar de la 1 iunie văd şi de nepoţelul de 2 ani. Am apucat să mă uit puţin peste Geografie”, a declarat Elena Duţu.

Întrebată ce vrea să facă mai departe, femeia a spus că vrea să devină voluntar, să ajute lumea.

 „Vreau să fac mai departe ceva medical. Să fac voluntariat, în Kosovo, în Africa, să ajut lumea. Nu ştiu dacă merg la facultate, să văd cum mă simt”, a spus femeia.

Elena Duţu are trei copii, iar de cinci ani a ieşit la pensie.

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: notele la bacalaureat 2018
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close