Antena 3 CNN Actualitate Social O mamă disperată face greva foamei în centrul Bucureştiului. Motivul este sfâșietor - VIDEO

O mamă disperată face greva foamei în centrul Bucureştiului. Motivul este sfâșietor - VIDEO

O mamă disperată face greva foamei în centrul Bucureştiului. Motivul este sfâșietor - VIDEO
24 Iul 2017   •   23:31

În iadul din Fâşia Gaza, trei surori, care au şi cetăţenia română, îşi aşteaptă mama. Cerasela Ţuţuianu nu se mai poate întoarce după ele. Imploră ajutor. Şi, disperată, a intrat în greva foamei, scrie Observator.tv. Cazul femeii a fost prezentat și în emisiunea Sinteza Zilei de la Antena 3. 

În urmă cu 17 ani, Cerasela Ţuţuianu  a plecat din Fâşia Gaza, acolo unde locuia cu soţul ei, dar cele trei fete au rămas în Orientul Mijlociu. Acum şase ani le-a strâns ultima oară în braţe. A aflat că, de curând, au fugit din casa tatălui lor. Iar în cultura musulmană, asta înseamnă trădare. Şi pot plăti cu viaţa. Recuperarea fiicelor ei se anunţă o operaţiune complicată. Legea israeliană nu permite uşor trecerea frontierei. Mama a cerut ajutorul Ministerul Român de Externe. 

În replică, cei de la MAE i-au răspuns mamei că au urgentat procedurile pentru repatrierea celor trei fete, dar și că acestea au declarat în scris ca nu s-au simțit niciodată amenintate sau în pericol în faţa tatălui.

După cinci zile de greva foamei, starea femeii nu este deloc una bună. Dar mama nu vrea să nu renunţe.

Sursă: Observator.tv

×
Subiecte în articol: greva foamei drama copii
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close