OLEXANDRIA-ASTRA GIURGIU LIVE VIDEO STREAM ONLINE. Greu în Ucraina pentru Ioniță și Co. în OLEXANDRIA-ASTRA GIURGIU LIVE VIDEO STREAM ONLINE

03 Aug 2017   •   19:40
OLEXANDRIA-ASTRA GIURGIU LIVE VIDEO STREAM ONLINE. Greu în Ucraina pentru Ioniță și Co. în OLEXANDRIA-ASTRA GIURGIU LIVE VIDEO STREAM ONLINE

OLEXANDRIA-ASTRA GIURGIU LIVE VIDEO STREAM ONLINE Alexandru Ioniță a marcat al doilea gol al Astrei în duelul câștigat de giurgiuveni cu scorul de 3-0 cu ACS Poli, dar susține că fosta campioană s-a menajat pentru a fi la nivel maxim la returul cu Olexandria, din Ucraina. OLEXANDRIA-ASTRA GIURGIU LIVE VIDEO STREAM ONLINE În tur, a fost 0-0. OLEXANDRIA-ASTRA GIURGIU LIVE VIDEO STREAM ONLINE

OLEXANDRIA-ASTRA GIURGIU LIVE VIDEO STREAM ONLINE Multă oboseală acumulată

OLEXANDRIA-ASTRA GIURGIU LIVE VIDEO STREAM ONLINE "Am făcut exact ce ne-am propus, am dominat jocul. Putem și mai mult, dar ne-am mai păstrat din forță pentru meciul de joi, din Ucraina. S-a acumulat oboseala, încercăm prin toate metodele să ne recuperăm. Sperăm să facem un rezultat bun în Ucraina. Meciul de acasă ni l-am făcut singuri greu, am fost obosiți și nu am reușit să ne creăm ocazii", a spus fotbalistul la TV Digi Sport.

OLEXANDRIA-ASTRA GIURGIU LIVE VIDEO STREAM ONLINE Astra a jucat slab

OLEXANDRIA-ASTRA GIURGIU LIVE VIDEO STREAM ONLINE Astra Giurgiu şi formaţia ucraineană FK Oleksandria au terminat la egalitate, 0-0, joi seara, pe Stadionul ''Marin Anastasovici'' din Giurgiu, în prima manşă a turului al treilea preliminar al Europa League la fotbal. 

OLEXANDRIA-ASTRA GIURGIU LIVE VIDEO STREAM ONLINE Astra a făcut un meci slab, în care şi-a creat puţine ocazii şi nu a tras nici măcar o dată pe spaţiul porţii. Jocul în sine a fost unul tern, cu multe fragmentări, în care niciuna dintre echipe nu a reuşit să îşi impună jocul. 

OLEXANDRIA-ASTRA GIURGIU LIVE VIDEO STREAM ONLINE Prima acţiune notabilă a avut în min. 12, când oaspeţii au finalizat cu un şut pe lângă poartă expediat de Banada. 

OLEXANDRIA-ASTRA GIURGIU LIVE VIDEO STREAM ONLINE Ocazii timide

OLEXANDRIA-ASTRA GIURGIU LIVE VIDEO STREAM ONLINE Astra a avut o oportunitate în finalul primei reprize, dar şutul lui Claudiu Belu s-a dus peste poartă (40). 

OLEXANDRIA-ASTRA GIURGIU LIVE VIDEO STREAM ONLINE În repriza secundă, Zaporojan a tras de două ori la poartă (62, 72), dar de fiecare dată portarul Iliev a fost la post. 

OLEXANDRIA-ASTRA GIURGIU LIVE VIDEO STREAM ONLINE Echipa lui Iordănescu a ratat cea mai mare ocazie prin Nicoară (75), care a fost lansat pe stânga de Le Tallec, a pătruns în careu şi a tras milimetric pe lângă poartă. 

Parteneri
x close