Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Raed Arafat explică aplicația de alertă în caz de urgență: Prin avertizare înseamna „fă ceva și adăpostește-te”

Raed Arafat explică aplicația de alertă în caz de urgență: Prin avertizare înseamna „fă ceva și adăpostește-te”

Raed Arafat explică aplicația de alertă în caz de urgență: Prin avertizare înseamna „fă ceva și adăpostește-te”
Sursa foto: foto: Agerpres
18 Sep 2017   •   22:05

 Secretarul de stat în MAI, Raed Arafat, a vorbit în emisiunea „Sinteza Zilei”, de la Antena 3, despre aplicația care îi avertizează pe cetățeni înainte de producerea unei calamități. Mai mult, aplicația există de doi ani.

„Cu certitudine, am făcut toate promovările care s-au putut, iar acum sunt 200 de mii de oameni care au descărcat aplicația. Prin avertizare înseamna „fă ceva și adăpostește-te”. Aplicația nu e suficientă, pentru că are limitele ei. De aceea e nevoie de un sistem modern. Aplicația există de doi ani”, a declarat Raed Arafat.

Raed Arafat a explicat și cum va funcționa un nou sistem modern de avertizare a populației. „Va fi sistemul de alertare a populației, soluția este prin „push notification”, prin care apare un mesaj la toate telefoanele, independent dacă un telefon este smartphone sau nu, merge și pe telefoanele vechi”.

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei Raed Arafat aplicatie urgenta
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close