Antena 3 CNN Actualitate Social Surse: Criminalul micuței Estera, fetița ucisă și violată în Baia Mare, a fost prins după mai bine de un an

Surse: Criminalul micuței Estera, fetița ucisă și violată în Baia Mare, a fost prins după mai bine de un an

Surse: Criminalul micuței Estera, fetița ucisă și violată în Baia Mare, a fost prins după mai bine de un an
26 Iun 2019   •   18:57

La mai bine de un an de la cumplita crimă din Baia Mare, unde o fetiță a fost ucisă și violată, criminalul copilei a fost prins, spun surse citate de Antena 3.

Persoana bănuită de comiterea infracțiunilor de viol și omor asupra unei minore din Maramureș a fost prinsă și reținută, pentru 24 de ore. 

Citiți și Crimă cumplită la Baia Mare! O fetiță de cinci ani, violată și ucisă

În urma activităților specifice desfășurate de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Maramureș, cu sprijinul specialiștilor din cadrul Direcției de Investigații Criminale și Institutului Național de Criminalistică, ambele din cadrul I.G.P.R., și sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureș, azi, 26 iunie, a fost identificat un tânăr de 17 ani, din Baia Mare, despre care există indicii temeinice că ar fi comis infracțiunile de viol și omor înregistrate la data de 1 mai 2018.

În baza probatoriului administrat, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă. Sub coordonarea procurorului, poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-au comis faptele.

Citiți și Primele rezultate ale autopsiei copilei ucise. Ce descoperire șocantă au făcut medicii legiști

×
Parteneri
Schimbare radicală în funcţionarea Poştei Române
x close