Antena 3 CNN Actualitate REFERENDUM FAMILIE 2018. Panică la o secție de votare din Caraș-Severin. Un bărbat a venit băut, cu o armă la urne

REFERENDUM FAMILIE 2018. Panică la o secție de votare din Caraș-Severin. Un bărbat a venit băut, cu o armă la urne

REFERENDUM FAMILIE 2018. Panică la o secție de votare din Caraș-Severin. Un bărbat a venit băut, cu o armă la urne
06 Oct 2018   •   13:43

 Un bărbat din comuna Băuţar a fost descoperit de poliţiştii cărăşeni, în afara secţiei de votare din localitate, că purta o armă şi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. 

"În jurul orei 10,40 s-a prezentat un bărbat în faţa secţiei din comuna Băuţar, pentru a-şi exercita dreptul la vot. Poliţistul aflat la faţa locului a observat un pistol care se afla într-un toc. Pistolul era unul de autoapărare, cu bile de cauciuc şi era deţinut de bărbat în mod legal. Problema era că bărbatul se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, ceea ce contravine legii. Propriu-zis, acesta nu este un incident electoral, iar fapta nu este o infracţiune, ci doar contravenţie", a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraş-Severin, Dinu Nicorici. 

Poliţiştii urmează acum să stabilească ce sancţiune îi vor aplica bărbatului, fiind vorba de o contravenţie şi ţinând cont de faptul că acesta deţinea autorizaţie de port-armă, însă, legea interzice portul acesteia sub influenţa băuturilor alcoolice.

×
Subiecte în articol: panica sectie de votare Caras-Severin
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close