x close

REZULTATE FINALE BAC. Situație halucinantă la un liceu, după contestații

13 Iul 2019   •   11:15
REZULTATE FINALE BAC. Situație halucinantă la un liceu, după contestații Foto: Agerpres

REZULTATE FINALE BAC. Un liceu din Olt cu promovabilitate 0 în anii trecuţi la bacalaureat are acum 100%  - cu un singur candidat.

REZULTATE FINALE BAC. Liceul Tehnic Drăgăneşti-Olt, unde în anii anteriori rata de promovare la bacalaureat a fost zero, a avut anul acesta promovare 100%, după ce singurul candidat care s-a prezentat la examen a reuşit să obţină media de trecere, această instituţie de învăţământ situându-se astfel pe primul loc în judeţul Olt, înaintea liceelor teoretice prestigioase care au avut câţiva candidaţi respinşi.

REZULTATE FINALE BAC. Singurul candidat care s-a prezentat la bacalaureat anul acesta la Liceul Tehnologic Drăgăneşti-Olt, o elevă care a absolvit anul acesta cursurile la forma seral, în specializarea tehnician în construcţii şi lucrări publice, a obţinut media 6,46 la examen şi l-a promovat.

REZULTATE FINALE BAC. Alţi doi absolvenţi ai acestui liceu se înscriseseră să susţină bacalaureatul în prima sesiune, însă nu au mai venit la examen, scrie stirileprotv.ro.

Citeşte mai multe despre:

bac
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati