Români arestați pentru că aveau în stomac drogurile mafiei

21 Iul 2017   •   21:17
Români arestați pentru că aveau în stomac drogurile mafiei

Radu Tudor a prezentat în emisiunea „Punctul de întâlnire”, de la Antena 3, cazul Românilor care au acceptat să transporte droguri în stomac pentru traficanţii nigerieni. Unii au fost prinşi prin diverse ţări de pe mapamond, alţii au fost acuzaţi în România.

Amăgiţi de câştigurile mari, mai mulţi tineri români au acceptat să transporte droguri în stomac pentru traficanţii nigerieni. Unii au fost prinşi prin diverse ţări de pe mapamond, alţii au fost acuzaţi în România.

O part din declarațiile date de aceștia au fost publicate de cotidianul Adevărul. În dimineaţa zilei de 30 aprilie 2014, o echipă de la brigada antidrog din Cipru îl aştepta pe aeroportul din Paphos pe un tânăr român, Andrei Marius, zis „Bibică”. Aveau informaţia că tânărul transporta droguri.  Românul a fost percheziţionat de către autorităţile vamale din Cipru, însă nu s-au descoperit droguri în bagajele lui. Deoarece informaţia privind drogurile era sigură, poliţiştii i-au cerut lui „Bibică” acordul scris pentru a i se efectua radiografii. La spital, medicii au descoperit în stomacul său mai multe capsule. „Bibică” a fost internat, iar până la ora 21.50 a eliminat 75 de capsule cu cocaină.

 

Parteneri
x close