Antena 3 CNN Actualitate Social Silviu și Sorin, doi polițiști din București, se întorceau de la un accident când au văzut o mașină care mergea pe avarii. S-au apropiat să vadă ce se întâmplă. Când au înțeles adevărul, ceva de-a dreptul uluitor a urmat. Rar vezi așa ceva!

Silviu și Sorin, doi polițiști din București, se întorceau de la un accident când au văzut o mașină care mergea pe avarii. S-au apropiat să vadă ce se întâmplă. Când au înțeles adevărul, ceva de-a dreptul uluitor a urmat. Rar vezi așa ceva!

Silviu și Sorin, doi polițiști din București, se întorceau de la un accident când au văzut o mașină care mergea pe avarii. S-au apropiat să vadă ce se întâmplă. Când au înțeles adevărul, ceva de-a dreptul uluitor a urmat. Rar vezi așa ceva!
Sursa foto: Foto: Facebook/Ministerul Afacerilor Interne
12 Sep 2019   •   10:51

Silviu și Sorin, doi polițiști din București, se întorceau de la un accident când au văzut o mașină care mergea pe avarii.

S-au apropiat să vadă ce se întâmplă. Când au înțeles adevărul, ceva de-a dreptul uluitor a urmat. 

Ce se întâmplase? Doi părinți disperați încercau să-și ducă băiețelul la spital, după ce acesta și-a spart capul. Cum spitalul nu era departe, au decis să-l ducă ei la spital. Au pornit mașina cu avariile pentru a-i putea face pe ceilalți șoferi să înțeleagă că au o problemă.

Atunci au fost opriți de polițiști, care după ce au aflat ce se întâmplă, au decis să le deschidă ei calea până la spital. Povestea a devenit virală, iar în scurt timp Ministerul Afacerilor Interne a decis să-i prezinte pe „eroii” zilei. 

„Silviu și Sorin veneau de la un accident și mergeau spre Piața Presei Libere, unde au fost repartizați în acea zi.

La ieșire din Pasajul Obor au văzut o mașină, cu luminile de avarie în funcțiune, care se strecura printre celelalte autovehicule din trafic.

- Sigur se întâmplă ceva, a spus Silviu. Hai să vedem!

La primul semafor i-au ajuns din urmă.

- Bună ziua! De ce mergeți cu avariile? S-a întâmplat ceva?

- Copilul meu s-a lovit la cap și sunt în drum spre spital! E aici, pe bancheta din spate, nu știu cât de grav e! Sunt disperat, mă înțelegeți?

- La Grigore Alexandrescu mergeți?

- Da! N-am mai sunat la salvare pentru că suntem destul de aproape.

- Mergeți după noi! Vă însoțim până la spital. O să pornim semnalele luminoase și o să o luăm pe linia de tramvai ca să ajungem mai repede.

După câteva minute, ajung în fața spitalului, iar polițiștii le indică părinților pe unde să intre spre camera de gardă.
Gestul lui Silviu și Sorin este unul simplu, dar care dovedește că există și polițiști care își înțeleg menirea, aceea de a fi mereu alături de oameni și de a întinde o mână de ajutor celor aflați într-o situație dificilă.

Domnule Adrian Laceanu, doamnă Stanica Milena, ei sunt polițiștii cărora le-ați adresat mulțumirile dumneavoastră. Permiteți-ne să le alăturăm și pe-ale noastre!

Mulțumim, Silviu și Sorin, pentru modul exemplar în care vă faceți meseria!”, scrie Ministerul Afacerilor Interne.

 

×
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close