Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Sinteza zilei. Călugărul exorcist de la Tanacu slujeşte din nou

Sinteza zilei. Călugărul exorcist de la Tanacu slujeşte din nou

Sinteza zilei. Călugărul exorcist de la Tanacu slujeşte din nou
de M.Z.    |    23 Iul 2015   •   22:06
Călugărul de la Tanacu, vinovat că a omorât o măicuţă pe care a supus-o unui ritual de exorcizare pe motiv că ar fi avut pe necuratul în ea, slujeşte din nou.

Daniel Corogeanu care a fost eliberat din penitenciar după numai patru ani, jumătate din cât ar fi trebuit să stea închis, face slujbe şi exorcizări într-un lăcaş de cult ridicat de el în apropiere de oraşul său natal, deşi bărbatul a rămas fără dreptul de a mai ţine slujbe după ce a avut loc tragedia. Dezvăluirile au fost făcute joi, la emisiunea Sinteza Zilei, de la Antena 3.
 
Era fotbalist şi, pe baza unei simple recomandări, a fost hirotonit preot. Este povestea lui Daniel Corogeanu, exorcistul de la mănăstirea Tanacu. Tragedia s-a întâmplat în urmă cu zece ani, când preotul de la Tanacu, cel care îşi spunea călugăr, a supus o tânără bolnavă unui ritual de exorcizare, procedeu în urma căruia fata a murit. 
 
Tânăra nu a rezistat "tratamentelor" aplicate de preot, făcute după ce a aşezat-o pe o cruce şi a imobilizat-o prin procedee de luptă.
 
Tânăra Irina Cornici era bolnavă de epilepsie, iar preotul susţinea că vrea să-l scoată pe necuratul din ea. 
 
Daniel Corogeanu, exorcistul de la mănăstirea Tanacu, a fost eliberat după ce a stat patru ani în arest, din întreaga pedeapsă de şapte ani. A rămas fără dreptul de a mai ţine slujbe, o decizie pe care el a ignorat-o.
 
Oamenii din sat sunt şocaţi că o asemenea crimă s-a putut petrece într-o mănăstire. De cealaltă parte, mama lui Daniel Corogeanu îşi apără fiul cu vehemenţă şi spune că el a făcut ce trebuia să facă.

×
Subiecte în articol: exorcizare Sinteza Zilei Mihai Gâdea
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close