Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Sinteza zilei: Raed Arafat, executat de omul lui Băsescu?

Sinteza zilei: Raed Arafat, executat de omul lui Băsescu?

Sinteza zilei: Raed Arafat, executat de omul lui Băsescu?
23 Mar 2016   •   22:33

Ancheta în cazul incendiului din clubul Colectiv, care înceracă să îl execute pe Raed Arafat, este făcută de omul lui Băsescu, mai exact Mircea Valentin, pus acum șef al Corpului de control al prim-ministrului, potrivit Antena 3.

Totuși, după incendiul de la Colectiv, 70 de mașini medicale au ajuns la locul dezastrului, în 18 minute. Iar raportul descoperă acum că sunt puține Salvări în țară.

Traian Băsescu a semnat, pe vremea când era președinte, mai exact pe 19 decembrie 2001, decretul privind numirea lui Mircea Valentin în funcția de vicepreședinte al Consiliului Concurenței.

Mircea Valentin, fost avocat și consilier al lui Traian Băsescu, a fost numit de premierul Dacian Cioloș, șef al Corpului de control al prim-ministrului, în locul lui Ion lazăr, eliberat, la cerere, din această funcție.

Avocatul Mircea Valentin a activat o perioadă și ca membru PDL. A ocupat timp de cinci ani, până în octombrie 2013, postul de vicepreședinte al Consiliului Concurenței.

”Au mai încercat odată să-l asasineze pe Raed Arafat. A ieșit îngrozitor. Îi fac toată această înscenare ca să aducă pe cine?”, s-a întrebat Mihai Gâdea, realizatorul emisiunii Sinteza Zilei.

Mihai Gâdea: Cei care au întocmit raportul nu au vorbit cu salvatorii

”Acest om al lui Băsescu nu doar că nu a vorbit cu Raed Arafat, dar cei care au întocmit acest raport nu au vorbit cu niciunul dintre cei care au participat în acea noapte la operațiunea de salvare”, a spus Mihai Gâdea.

Informațiile au fost prezentate miercuri, la emisiunea Sinteza Zilei, de la Antena 3.

×
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close