Antena 3 Actualitate Social SUBIECTE MATEMATICĂ EVALUARE NAȚIONALĂ CLASA A IV-A. Ce subiecte au primit elevii la Matematică

SUBIECTE MATEMATICĂ EVALUARE NAȚIONALĂ CLASA A IV-A. Ce subiecte au primit elevii la Matematică

15 Mai 2019   •   09:51
SUBIECTE MATEMATICĂ EVALUARE NAȚIONALĂ CLASA A IV-A. Ce subiecte au primit elevii la Matematică
Sursa foto: Foto: Pixabay.com

SUBIECTE MATEMATICĂ EVALUARE NAȚIONALĂ CLASA A IV-A Evaluarea Naţională la finalul clasei a IV-a continuă cu proba la matematică, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educaţiei Naţionale.

SUBIECTE MATEMATICĂ EVALUARE NAȚIONALĂ CLASA A IV-A Iată ce subiecte le-a picat elevilor de clasa a IV-a la proba de la matematică.SUBIECTE MATEMATICĂ EVALUARE NAȚIONALĂ CLASA A IV-A Pe 22 şi 23 mai vor intra în examen elevii claselor a VI-a. Ei vor susţine pe 22 mai proba de limbă şi comunicare şi pe 23 mai - Matematică şi Ştiinţele naturii.

SUBIECTE MATEMATICĂ EVALUARE NAȚIONALĂ CLASA A IV-A Conform Legii Educaţiei Naţionale, rezultatele evaluărilor naţionale la clasele a II-a şi a VI-a au ca scop elaborarea planurilor individualizate de învăţare ale elevilor şi preorientarea şcolară, iar rezultatele evaluării naţionale la clasa a IV-a sunt utilizate şi pentru diagnoza de sistem la nivelul ciclului primar.

SUBIECTE MATEMATICĂ EVALUARE NAȚIONALĂ CLASA A IV-A Rezultatele evaluărilor naţionale se vor comunica doar părinţilor elevilor care le susţin.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close