Antena 3 CNN Actualitate Social Ultimele cuvinte ale lui Marcel Lepa. Ce a spus criminalul polițistului din Timiș chiar înainte să se spânzure

Ultimele cuvinte ale lui Marcel Lepa. Ce a spus criminalul polițistului din Timiș chiar înainte să se spânzure

Ultimele cuvinte ale lui Marcel Lepa. Ce a spus criminalul polițistului din Timiș chiar înainte să se spânzure
12 Iun 2019   •   09:17

Marcel Lepa, criminalul care a ucis un polițist, săptămâna trecută, s-a sinucis în penitenciarul de la Timișoara. Gardienii l-au descoperit spânzurat cu un cearșaf, iar toate manevrele de resuscitare au fost sortite eșecului.

După ce l-a împușcat pe polițist, Marcel Lepa a reușit să fugă, fiind descoperit și arestat ulterior. Numai că Lepa a ales să își pună capăt zilelor, fiind deschisă o anchetă care va stabili toate circumstanțele în care s-a produs acest gest extrem.

Marcel Lepa – conform ultimelor informații – a declarat că regretă moartea polițistului.  

”Îmi pare rău, nu așa trebuia să se întâmple lucrurile. Situația a luat o întorsătură dramatică”, ar fi fost ultimele cuvinte ale lui Marcel Lepa, conform stirilekanald.ro.

Conform sursei citate mai sus, Marcel Lepa le-a mai declarat polițiștilor că nu voia să se întoarcă în închisoare pentru să-și petrecuse deja 16 ani după gratii din cauza unor alte infracțiuni comise. 

”Cu o noapte înainte de a pleca din spital, fără să fie întrebat, a povestit despre felul în care a fost urmărit și prins de polițiști, că era ascuns undeva destul de aproape de urmăritori încât a auzit discuția acestora. Știa că se pregătesc să-l urmărească cu drone și se gândea cum să se ascundă fără să fie văzut”, a declarat Olimpia Oprea, managerul Spitalului Municipal Timișoara.

×
Subiecte în articol: criminal Timis
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close