Antena 3 CNN Actualitate Social Zsolt Torok a murit. Celebrul alpinist român avea 45 de ani. A fost găsit pe o porțiune de creastă abruptă din Munții Făgăraș

Zsolt Torok a murit. Celebrul alpinist român avea 45 de ani. A fost găsit pe o porțiune de creastă abruptă din Munții Făgăraș

Zsolt Torok a murit. Celebrul alpinist român avea 45 de ani. A fost găsit pe o porțiune de creastă abruptă din Munții Făgăraș
17 Aug 2019   •   15:43

Cunoscutul alpinist român Zsolt Torok a murit. Avea 45 de ani și fusese dat dispărut de familie. Alpinistul dispăruse în Munţii Făgăraş, unde a fost găsit decedat, a anunţat sâmbătă şeful Salvamont Sibiu, Adrian David. 

”Bunul nostru prieten și-a pierdut viața în zona Vârfului Negoiu, pe o porțiune de creastă foarte abruptă.

E posibil să fi alunecat sau s-a rupt o bucată de stâncă cu el. Cert e că a fost găsit lângă peretele de stâncă. Ultima convorbire telefonică a lui a fost miercuri. De atunci nu a mai dat niciun semn de viață. Echipamentul său a fost găsit la 45 de minute de locul în care a fost găsit.

Noi așteptăm intervenția unui elicopter. Trupul său va fi coborât într-o zonă unde poate interveni elicpoterul”, a spus Adrian David.

Știrea inițială: Un alpinist care a dispărut în Munţii Făgăraş este căutat de echipe ale Salvamont Sibiu şi Argeş, de jandarmi sibieni şi argeşeni dar şi de un elicopter al MAI, a declarat sâmbătă şeful Salvamont Sibiu Adrian David. 

"Echipele Salvamont Sibiu împreună cu Salvamont Argeş şi Jandarmeria Sibiu şi Jandarmeria Argeş caută un alpinist dispărut în Munţii Făgăraşului în zona vârfului Negoiu. (...) Echipele terestre sunt ajutate de la căutare de un elicopter al Ministerului de Interne", a spus salvamontistul. 

Potrivit acestuia, nu sunt foarte multe informaţii despre alpinistul dispărut, apelul fiind făcut de soţia lui în această dimineaţă.

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close