Un bărbat din Oradea i-a propus fiicei sale să se joace „de-a sandvişul“ în timpul vizitei parentale. S-a ales cu ordin de restricție

25 Mai 2020   •   20:06
Un bărbat din Oradea i-a propus fiicei sale să se joace „de-a sandvişul“ în timpul vizitei parentale. S-a ales cu ordin de restricție Foto: Pixabay.com

O vizită la tatăl său, aflat în divorț de mama sa, s-a transformat într-un coșmar pentru o copilă de șapte ani.

Fetița i-ar fi povestit mamei că în timp ce se afla la tatăl său, acesta i-a propus un joc cu conotații sexuale.

Mama nu a stat pe gânduri și a făcut o sesizare la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Bihor, iar la recomandarea avocatului său, pentru a vedea dacă cele povestite de fetiţă sunt adevărate, a dus-o pe minoră la doamna psiholog, care a ajuns la concluzia că „s-a produs abuz sexual împotriva minorei - molestare sexuală”. 

Femeia din Oradea a obţinut două ordine de protecţie consecutive împotriva soţului şi în favoarea fiicei sale. Ultimul ordin a fost pronunţat pe 21 ianuarie 2020 şi este valabil timp de 6 luni.

Avocatul tatălui subliniază că din raportul psihologic amintit nu rezultă altceva decât o evidentă alienare parentală, care reflectă poziţia incriminatorie pe care o are mama fetiţei faţă de relaţia actuală pe care tatăl o are cu o altă femeie, scrie Adevărul.

Parteneri
sati
x close