Antena 3 CNN Actualitate Social Un medic militar din Sibiu, atac la un coleg de breaslă: „Cât de bou poţi să fii, profesional vorbind?"

Un medic militar din Sibiu, atac la un coleg de breaslă: „Cât de bou poţi să fii, profesional vorbind?"

Critici dure adresate unui coleg de breaslă de un medic militar de la Spitalul din Sibiu.

Un medic militar din Sibiu, atac la un coleg de breaslă: „Cât de bou poţi să fii, profesional vorbind?"
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
19 Feb 2020   •   19:45

Într-o postare pe Facebook, angajata Spitalului Militar Sibiu critică modul cum a acționat un medic de familie în cazul unui pacient cu suspiciune de AV, pe care l-a trimis la spital cu mașina familiei, fără ambulanţă, la 40 de kilometri distanţă, fără să îi aplice niciun fel de tratament.

Femeia a primit un avertisment de la Asociaţia Medicilor de Familie din Sibiu, pe care l-a contestat la Tribunalul Vâlcea. 

Iată ce a scris medicul militar pe pagina sa de Facebook: 

„Cât de profund şi profesionist !!! Aceştia sunt medicii de familie; profesioniştii sistemului! Profund nemulţumiţi că siuiul nu merge, că asistenta trebe plătită, curentul electric, dările şi toate alea, ce credeţi că fac ei ???? Well, cam ce se vede - trimit pacienţii la Urgenţă ptr…… ex de specialitatea! Cât de bou poţi să fii, profesional vorbind? Fix/ exact cât se vede! Promit că voi publica în fiecare zi câte un prost, d ăsta cu pretenţii! Să l fac celebru! Că tot vreţi salarii ca ale fraierilor din Urgenţă …". 

×
Subiecte în articol: medic militar
Parteneri
Senat: Schimbare importantă în regimul pașapoartelor
x close