Antena 3 CNN Actualitate Social O mașină a lovit șase persoane în Buzău. Accidentul a fost provocat de directoarea unei școli

O mașină a lovit șase persoane în Buzău. Accidentul a fost provocat de directoarea unei școli

O mașină a lovit șase persoane în Buzău. Accidentul a fost provocat de directoarea unei școli
Sursa foto: Foto: Captură video Antena 3
13 Dec 2017   •   13:30

Update: Directoarea Şcolii numărul 1 din Buzău, pe fondul unei manevre greşite, a acroşat poarta de acces în curtea şcolii, iar cinci femei şi un bărbat au fost răniţi în urma căderii porţii metalice, au anunţat, miercuri, poliţiştii din Buzău, potrivit news.ro.

----------------------------

Un grav accident de circulaţie s-a produs, miercuri, în municipiul Buzău, unde o maşină a intrat în plin într-un grup de pietoni.

Accidentul s-a petrecut la Şcola Generale Nr. 1, din centrul Buzăului. De vină a fost şoferul care a apăsat din greşeală acceleraţia în locul frânei şi i-a lovit în plin pe oamenii care se aflau aproape de intrarea în curtea şcolii.

Maşina care a intrat în grupul de persoane a rănit cinci femei şi un bărbat. O a şaptea persoană a suferit atac de panică.

La locul accidentului au fost mobilizate patru echipaje ale Serviciului de Ambulanţă, un echipaj SMURD şi o autospecială pentru transport victime multiple.

Potrivit primelor informaţii, la volanul maşinii s-ar fi aflat directoarea Şcolii Generale nr. 1.

 

 

×
Subiecte în articol: şcoală grup persoane Buzau accident masina
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close