Antena 3 CNN Actualitate Social Un autocar răsturnat din cauza vremii pe DN2 Buzău - Râmnicu Sărat: Nouă persoane au ajuns la spital

Un autocar răsturnat din cauza vremii pe DN2 Buzău - Râmnicu Sărat: Nouă persoane au ajuns la spital

Un autocar răsturnat din cauza vremii pe DN2 Buzău - Râmnicu Sărat: Nouă persoane au ajuns la spital
Sursa foto: Foto: pixabay.com
19 Noi 2018   •   09:22

Update: Nouă persoane au fost transportate la spital în urma accidentului de pe DN2 Buzău - Râmnicu Sărat, unde un autocar cu 15 pasageri s-a răsturnat luni dimineaţa.

"Din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de circulaţie, un autocar care se deplasa dinspre Buzău către Râmnicu Sărat a ieşit de pe carosabil şi s-a răsturnat pe o parte. Evenimentul rutier s-a produs la intrare în satul Oreavu, în apropiere de municipiul Râmnicu Sărat", a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al IPJ Buzău, agentul şef Mihai Drăghiciu.

Potrivit sursei citate, unul dintre şoferi, care se afla pe scaunul din dreapta, a rămas blocat, la faţa locului intervenind un utilaj de descarcerare.

"La locul evenimentului rutier au ajuns mai multe ambulanţe SAJ şi SMURD. Autocarul a căzut pe o parte, iar nouă persoane au ajuns la spital cu răni uşoare", a mai spus Drăghiciu.

Știre inițială: Trei persoane au fost rănite uşor, luni dimineaţa, pe DN2 Buzău - Râmnicu Sărat, după ce şoferul unui microbuz a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a intrat într-o movilă de pământ, în condiţiile unui carosabil acoperit de zăpadă.

Potrivit Centrului Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, accidentul a avut loc pe raza localităţii Oreavu, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum.

În microbuz se aflau 13 pasageri, iar în urma evenimentului trei persoane au fost rănite uşor.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: accident microbuz
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close