x close

Un pensionar din Timișoara, dornic de senzații tari, s-a lăsat pe mâna a două femei, care i-au promis o partidă de amor de vis. Totul s-a terminat neașteptat pentru bărbat. La locul întâlnirii a dat peste cine nu se aștepta

06 Feb 2019   •   00:09
Un pensionar din Timișoara, dornic de senzații tari, s-a lăsat pe mâna a două femei, care i-au promis o partidă de amor de vis. Totul s-a terminat neașteptat pentru bărbat. La locul întâlnirii a dat peste cine nu se aștepta Foto: Pexels.com

Dornic de senzații tari, un pensionar din Timișoara s-a lăsat ademenit de o femeie și de o adolescentă care i-au promis o partidă de amor de vis.

Doar că atunci când au ajuns la locul întâlnirii, pensionarul a avut parte de o altfel de surpriză.

A fost atacat de un bărbat, care i-a furat toți banii din portofel. Nici mai mult, nici mai puțin de 3.900 de euro.

Potrivit unor surse din cadrul anchetei, bărbatul băuse bine într-un local din zona Parcului Poporului. Ceilalți clienți au văzut că avea bani, el urmând să plece a doua zi din țară, iar două femei l-au atras într-un loc ferit, cu promisiuni senzuale. Acolo, însă, îl aștepta și un bărbat de 35 de ani, care, după ce l-a bătut bine, i-a furat portofelul.

„În fapt, la data de 25 ianuarie a.c., în jurul orelor 00.00, cel în cauză, ar fi deposedat prin violenţă un bărbat, de 67 de ani, de un portmoneu, ce conținea suma de 3.900 de euro și acte personale, în timp ce se deplasa pe Bd-ul 3 August 1919 din municipiu, fiind însoţit de o minoră de 16 ani şi o femeie, de 37 de ani, ce l-au atras într-un loc favorabil sustragerii banilor de către bărbatul, de 35 de ani”, au transmis, oficial, reprezentanții IPJ Timiș.

Tâlharul a fost prins, de polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale și reținut apoi pentru 24 de ore. Cele două femei sunt și ele cercetate pentru complicitate la tâlhărie, scrie tion.ro.

 

Citeşte mai multe despre:

pensionar Timisoara
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati