Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Subiectiv Veste proastă pentru pensionari

Veste proastă pentru pensionari

Veste proastă pentru pensionari
02 Dec 2015   •   21:30

Anca Dana Dragu, ministrul Finanțelor Publice, a declarat, miercuri, că la nivelul Guvernului nu e luată încă o decizie privind înghețarea pensiilor în 2016 și că analizează mai multe scenarii în acest sens, dar a dat de înțeles că bugetul pentru anul viitor e unul destul de limitat.

Într-o intervenție în direct la emisiunea Subiectiv/" title="subiectiv">Subiectiv de la Antena 3, Gheorghe Chioaru, președintele Federației Omenia a spus că este inadmisibil ca pensionarii să nu beneficieze de pensii mai mari în anul care vine, în condițiile în care nu au mai primit o majorare consistentă la pensie din anul 2008. În context, reprezentantul pensionarilor a precizat că aceștia ar putea să iasă în stradă ca să-și ceară drepturile, situația lor fiind una disperată.

''Nu aș vrea să ajungem în situația în care pensionarii să iasă în stradă, dar nu e exclus acest lucru pentru că pensionarii mor de foame, iar acum, în prejma Sărbătorilor, fac împrumuturi derizorii la Casele de Ajutor, de 50-100 de lei ca să-și ia cele necesare gurii'', a spus Gheorghe Chioaru.

Iată, mai jos, declarațiile complete.


×
Subiecte în articol: Subiectiv
Parteneri
Schimbare radicală în funcţionarea Poştei Române
x close