Antena 3 CNN Actualitate El este şoferul care a accidentat o gravidă în Bucureşti şi a fugit de la locul accidentului. Femeia a pierdut sarcina

El este şoferul care a accidentat o gravidă în Bucureşti şi a fugit de la locul accidentului. Femeia a pierdut sarcina

Şoferul care a lovit cu mașina o femeie însărcinată, în Capitală şi apoi a fugit de la fața locului, a fost prins de polițiști.

de Bianca Timșa    |    27 Ian 2023   •   13:16

Bărbatul, cetăţean străin, a fost prins vineri dimineaţă în Cluj-Napoca, atunci când încerca să fugă din ţară.

Femeia gravidă accidentată joi seară de un şofer a pierdut sarcina. Femeia era gravidă în luna a opta şi a pierdut sarcina.

Şoferul a fugit de la locul accidentului şi a fost reţinut în urmă cu puţin timp de poliţişti pe aeroportul din Cluj-Napoca. Încerca să fugă din ţară.  

Tânăra a ajuns la spitalul Pantelimon, cu fractură deschisă la unul dintre picioare. Din fericire, starea ei este stabilă, spun medicii, dar va rămâne sub supraveghere. 

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Acccidentul a avut loc pe o stradă din cartierul Titan, iar martorii spun că femeia gravidă ar fi traversat strada neregulamentar.

"În urma activităților desfășurate de către polițiștii din cadrul Brigăzii Rutiere, conducătorul autovehiculului a fost identificat în persoana unui bărbat, cetățean străin. 

Acesta a fost dat în consemn la punctele de trecere a frontierei, iar în cursul acestei dimineți, bărbatul a fost depistat în punctul de frontieră din aeroportul municipiului Cluj-Napoca, încercând să părăsească țara. 

Persoana în cauză va fi preluată de polițiștii din cadrul Brigăzii Rutiere care vor proceda la conducerea acesteia la sediul unității de poliție, în vederea continuării cercetărilor și dispunerii măsurilor legale", anunță Poliția. 

×
Subiecte în articol: accident gravida insarcinata
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close