Antena 3 CNN Actualitate Șoșoacă s-a dezlănțuit la adresa lui Raed Arafat: "Îi lipsește empatia, compasiunea, îi lipseşte sufletul"

Șoșoacă s-a dezlănțuit la adresa lui Raed Arafat: "Îi lipsește empatia, compasiunea, îi lipseşte sufletul"

Diana Șoșoacă s-a dezlănțuit la adresa șefului DSU, Raed Arafat, după accidentul în care pilotul Adrian Cernea și-a pierdut viața.

Șoșoacă s-a dezlănțuit la adresa lui Raed Arafat: "Îi lipsește empatia, compasiunea, îi lipseşte sufletul"
de Gabriel Dano    |    21 Iun 2021   •   18:22

Senatoarea afirmă că de vină pentru tragedia produsă la Slănic Moldova este chiar Raed Arafat.

„Îi lipsește empatia, compasiunea, îi lipseşte sufletul. Toate guvernările l-au susţinut pe domnul Arafat şi avem numai morţi pe mâinile lui. E inacceptabil că o astfel de persoană, că om nu poţi fi, să nu ai pic de inflexiune a vocii când vorbeşti de vieţi pierdute. Raed Arafat are salariu inclusiv de la acest om care şi-a pierdut viaţa”, a declarat Diana Şoşoacă, la România TV.

Vă reamintim că pilotul de off-road Adrian Cernea și-a pierdut viața în urma unui tragic accident la Slănic Moldova după ce mașina sa a fost luată de viitură la trecerea râului. Copilotul său a reușit să iasă din mașina luată de ape, dar Adrian Cernea a rămas captiv în mașină. Competiţia a fost oprită, iar Federaţia a deschis propria anchetă pentru a se stabili cauzele producerii tradegiei.

„Cu durere în suflet anunţăm faptul că pilotul de off road, fost campion naţional, Adrian Cernea a decedat astăzi, în timpul unei etape naţionale de off road, care are loc la Slănic Moldova. Echipajul format din Adrian Cernea şi copilotul Alex Tache urma să traverseze o vale, loc prin care mai multe echipaje deja trecuseră fără probleme, moment în care au fost surprinşi de o viitură. Maşina de concurs a fost luată de ape. Alex Tache a fost salvat în ultima clipă, însă Adrian Cernea a rămas blocat în maşina luată de ape, conform membrilor Comisiei Naţionale de Off Road, prezenţi la Slănic Moldova”, a transmis Federaţia Română de Automobilism Sportiv.

Potrivit Federaţiei, concursul a fost întrerupt imediat şi, în încercarea de salvare a pilotului, s-a intervenit atât cu echipaje de off road, care erau prezente la faţa locului, cât şi cu echipaje ISU.

„Din păcate, trupul său a fost găsit fără suflare câteva sute de metri mai jos. Încă din momentul în care a primit primele informaţii privind dispariţia lui Adrian Cernea în ape, Biroul Executiv al Federaţiei Române de Automobilism Sportiv s-a întrunit de urgenţă şi a deschis o anchetă pentru a vedea în ce circumstanţe s-a produs tragedia. Membri ai Comisiei de Off Road au informat familiile imediat după ce s-a aflat de momentul viiturii şi s-a păstrat legătură în permanenţă”, a mai precizat Federaţia.

×
Subiecte în articol: Raed Arafat Diana Şoşoacă
Parteneri
Marele Premiu al Chinei | Tabloul complet al calificărilor
x close