Antena 3 CNN Actualitate Primul soț al Monicăi Anghel, medicul Andrei Carantino, a murit

Primul soț al Monicăi Anghel, medicul Andrei Carantino, a murit

Medicul chirurg Andrei Carantino, primul soț al Monicăi Anghel a decedat, în cursul zilei de vineri dimineața.

Primul soț al Monicăi Anghel, medicul Andrei Carantino, a murit
Sursa foto: Agerpres / Facebook / Medical Stil Estet
de Maria Zărnescu    |    07 Mai 2021   •   17:48

Dr. Andrei Carantino a fost medic chirurg la Spitalul Clinic de Urgență Bgdasar - Arseni. Totodată, el a fost soțul Monicăi Anghel, timp de 11 ani.

"În această dimineață, cunoscutul doctor, Andrei Carantino, șeful Secției de Chirurgie Plastică a Spitalului Bagdasar Arsenie a plecat în Împărăția Cerurilor! Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace", a scris jurnslista Roxana Dima, pe Facebook.

Potrivit Evz.ro, medicul Carantino ar fi avut afecțiuni mai vechi, ce au condus, într-un final, la deces. Totodată, în luna decembrie a anului trecut, medicul a suferi o operație de aortă.

Povestea de dragoste dintre dr. Carantino și artista Monica Anghel

Cântăreața și medicul chirurg s-au cunoscut în 1994. La acel moment, doctorul i-a salvat viața Monicăi Anghel, care se confrunta cu o serie de dureri în zona abdomenului, unde suferise o intervenție.

Ulterior, cei doi s-au îndrăgostit și s-au căsătorit. Astfel, medicul chirurg a devenit primul soț al artistei și i-a stat alături vreme de 11 ani.

După 11 ani, povestea de iubire dintre cei doi s-a încheiat, iar motivul speculat de presă, la acel moment, a fost viața personală și mai ales cea profesională, amândoi dorindu-și să se concentreze pe carieră.

×
Subiecte în articol: monica anghel dr. Andrei Carantino
Parteneri
Mobilizare impresionantă pentru Aryan, copilul rătăcit
x close