Antena 3 CNN Actualitate Şpagă pentru ridicarea morţilor de la morgă la Spitalul din Suceava, lăsată într-o cutie de pantofi: ”M-a întrebat dacă vreau să fac poză mortului, ca și când era o favoare”

Şpagă pentru ridicarea morţilor de la morgă la Spitalul din Suceava, lăsată într-o cutie de pantofi: ”M-a întrebat dacă vreau să fac poză mortului, ca și când era o favoare”

Situație revoltătoare la Spitalul din Suceava. Trei oameni, printre care un polițist a trebuit să plătească șpagă de 100 de lei ca să ridice trupurile neînsuflețite ale celor dragi de la morgă.

Şpagă pentru ridicarea morţilor de la morgă la Spitalul din Suceava, lăsată într-o cutie de pantofi: ”M-a întrebat dacă vreau să fac poză mortului, ca și când era o favoare”
Sursa foto: Hepta
09 Apr 2020   •   12:02

Potrivit Adevărul, sucevenii acuză lipsa de empatie a angajaţilor de la morgă. Din cauza pandemiei de coronavirus rudele iau trupurile neînsufleţite direct în sicrie sigilate, iar înmormântările au loc în aceeaşi zi cu un număr limitat de persoane. 

Banii au fost puşi într-o cutie de la pantofi, „pe care s-a pus repede capacul ca să nu se infecteze”. 

„Eram primul venit şi mi s-a spus că sunt primul servit. Acolo ni s-a făcut un scurt instructaj, ce trebuie să facem. Din vorbă în vorbă le-am spus că am lucrat în Poliţie vreo 25 de ani. Mi-au spus că merg să iau mortul. Cât stăteam acolo, eram cu şoferul de la firma de pompe funebre. Şi mi-a spus că ce se întâmplă, nu dăm nimic? L-am întrebat pe şofer şi mi-a spus că trebuie să dau 100 de lei. I-am spus fratelui meu să-mi dea 100 de lei, gândindu-mă că intră în banii de spălat. Vă daţi seama, cu mortul acolo. Scoate o cutie de pantofi neagră şi am pus 100 de lei. M-am dus lângă tata şi m-au întrebat dacă vreau să-i fac o poză ca şi cum mi-ar fi făcut o favoare. I-am făcut o fotografie. Îl bagă în sicriu, înşurubează şi la revedere”, a declarat pentru Adevărul, una dintre victime.
 

×
Subiecte în articol: Suceava morga spaga
Parteneri
Cătălin Cîrstou, candidatul comun PSD-PNL în Bucureşti
x close