Antena 3 CNN Actualitate Un student din Cluj a murit în timpul unui examen online

Un student din Cluj a murit în timpul unui examen online

Un tânăr de 18 ani din Cluj-Napoca, student la Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării, specializarea Jurnalism, a murit, luni, înainte de a susține primul examen online din sesiune. El a suferit un infarct din cauza emoţiilor puternice.

Un student din Cluj a murit în timpul unui examen online
Sursa foto: Pixabay.com
de Claudia Popovici    |    19 Ian 2021   •   20:00

Adolescentul, în vârstă de 18 ani, era student în anul I la Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării, specializarea Jurnalism, din cadrul Universităţii Babeş-Bolyai (UBB), Cluj-Napoca. El s-a conectat, luni, pe platforma online pentru a susține primul examen din sesiune. Pentru că nu a mai răspuns la întrebările profesorului, studentul a fost trecut absent.

Studentul a murit în timpul examenului online

Ulterior, părinţii au anunţat profesorii şi colegii că adolescentul a murit în timpul examenului online, din cauza emoţiilor puternice. Potrivit surselor Ziua de Cluj, adolescentul avea probleme cardiace, informația fiind confirmată ulterior de către părinți. 

Tânărul, strigat de prieteni după porecla "Pacu", era cunoscut ca fiind un băiat foarte sociabil, sincer și empatic.

Universitatea Babeş-Bolyai (UBB) a transmis condoleanţe familiei

”UBB regretă orice eveniment de acest gen. Suntem o comunitate și orice pierdere a unui membru al comunității noastre e o tristețe pentru noi toți”, a anunțat public UBB.

 

×
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close