Antena 3 Actualitate SUBIECTE ROMÂNĂ EVALUARE NAȚIONALĂ CLASA A II-A. Ce subiecte au primit elevii la Română

SUBIECTE ROMÂNĂ EVALUARE NAȚIONALĂ CLASA A II-A. Ce subiecte au primit elevii la Română

07 Mai 2019   •   08:10
SUBIECTE ROMÂNĂ EVALUARE NAȚIONALĂ CLASA A II-A. Ce subiecte au primit elevii la Română

SUBIECTE ROMÂNĂ EVALUARE NAȚIONALĂ CLASA A II-A Evaluarea națională la clasa a II-a începe marți, 7 mai. Copiii vor susține testarea la Limba română scris, citit și la Matematică, scrie edupedu.ro.

SUBIECTE ROMÂNĂ EVALUARE NAȚIONALĂ CLASA A II-A Elevii de clasa a II-a vor avea la dispoziție 30 de minute pentru a rezolva subiectele, în fiecare zi de testare. Subiectele sunt concepute de instituția din subordinea Ministerului Educației care realizează cerințele pentru toate examenele școlare. La aceste evaluări, subiectele sunt pe modelul testelor PISA, potrivit regulilor de testare.

SUBIECTE ROMÂNĂ EVALUARE NAȚIONALĂ CLASA A II-A Sălile în care se va desfășura evaluarea națională la clasa a II-a sunt, de regulă, sălile de clasă în care elevii învață în mod obișnuit. “Acestea vor fi adaptate în prealabil, după caz, în funcție de testul planificat, prin eliminarea oricăror materiale didactice care ar putea influența desfășurarea probelor”, a precizat Ministerul Educației.

SUBIECTE ROMÂNĂ EVALUARE NAȚIONALĂ CLASA A II-A Calendar evaluare națională clasa a II-a

    7 mai 2019: Limba română & limba maternă (scris)
    8 mai 2019: Limba română & limba maternă (citit)
    9 mai 2019: Matematică
    10 mai 2019: Limba română pentru minorităţile naționale (scris & citit)

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close